ΑΡΘΡΑ

Συντήρηση Βιολογικού Καθαρισμού Επεξεργασίας Λυμάτων

Σύμφωνα με τα στοιχεία πάνω από το 75% των υπαρχόντων συστημάτων βιολογικού καθαρισμού λειτουργούν σύμφωνα με το παλιό τεχνολογικό σχέδιο. Ο Η/Μ εξοπλισμός βρίσκεται σε κατάσταση βλάβης ή λειτουργεί στα όρια ισχύος, και οι δεξαμενές σκυροδέματος είναι σε κακή κατάσταση από την διάβρωση .
Η εταιρεία μας έχει την απαραίτητη πείρα στην επισκευή των παλιών και την κατασκευή καινούριων συστημάτων βιολογικού καθαρισμού μεγάλης παραγωγικότητας.
Οι τεχνολογικές λύσεις που σας προσφέρουμε θα εξασφαλίσουν την οικονομία των πόρων, που θα ξοδέψετε για την επισκευή συστήματος βιολογικού καθαρισμού. Εγγυούμαστε την υψηλή σταθερή ποιότητα καθαρισμού των λυμάτων, την μείωση των εξόδων για την ηλεκτρική ενέργεια και την μείωση του προσωπικού που θα απασχοληθεί για την συντήρηση.
Μια επιτυχής συντήρηση συστήματος επεξεργασίας λυμάτων συνοδεύεται πάντα και από έναν κύκλο αναλύσεων. Πλέον η εταιρία μας  σε συνεργασία με την Hach Lange (www.hach-lange.com) είναι σε θέση να παρέχει και αυτό το κομμάτι στον πελάτη, άμεσα και με χαμηλό κόστος.

Σκοπός της εταιρίας μας είναι να κάνουμε την ανάλυση νερού καλύτερη, ταχύτερη, απλούστερη, φιλική προς το περιβάλλον και πιο ενημερωτική, μέσω της εποικοδομητικής συνεργασίας με τους πελάτες μας, χάρη στο καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό και τα αξιόπιστα, εύχρηστα προϊόντα μας.
Δίνεται η δυνατότητα για άμεσα και ακριβή αποτελέσματα, σε οποιαδήποτε θέση.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διπλ. Μηχ. Παραγωγής  &  Διοίκησης  Π. Κ.
Μεταπτυχιακό στα Συστήματα παραγωγής
Πολυτεχνείο Κρήτης

footerlogo2

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Κουνουπιδιανά Τ.Θ.240
  • Χανιά τ.κ. 73100
  • κιν. 6945487167
  • email: npateros@yahoo.com

Φόρμα Επικοινωνίας

Όροι Χρήσης

NEWSLETTER

Κάνετε εγγραφή στο newsletter, για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις υπηρεσίες μας και τις προσφορές μας.