11 Μαΐου, 2018

Συντηρηση Βιολογικου Καθαρισμου Επεξεργασιας Λυματων

Σύμφωνα με τα στοιχεία πάνω από το 75% των υπαρχόντων συστημάτων βιολογικού καθαρισμού λειτουργούν σύμφωνα με το παλιό τεχνολογικό σχέδιο. Ο Η/Μ εξοπλισμός βρίσκεται σε κατάσταση βλάβης ή λειτουργεί στα όρια ισχύος, και οι δεξαμενές σκυροδέματος είναι σε κακή κατάσταση από την διάβρωση .
Η εταιρεία μας έχει την απαραίτητη πείρα στην επισκευή των παλιών και την κατασκευή καινούριων συστημάτων βιολογικού καθαρισμού μεγάλης παραγωγικότητας.
Οι τεχνολογικές λύσεις που σας προσφέρουμε θα εξασφαλίσουν την οικονομία των πόρων, που θα ξοδέψετε για την επισκευή συστήματος βιολογικού καθαρισμού. Εγγυούμαστε την υψηλή σταθερή ποιότητα καθαρισμού των λυμάτων, την μείωση των εξόδων για την ηλεκτρική ενέργεια και την μείωση του προσωπικού που θα απασχοληθεί για την συντήρηση.
Μια επιτυχής συντήρηση συστήματος επεξεργασίας λυμάτων συνοδεύεται πάντα και από έναν κύκλο αναλύσεων. Πλέον η εταιρία μας σε συνεργασία με την Hach Lange (www.hach-lange.com) είναι σε θέση να παρέχει και αυτό το κομμάτι στον πελάτη, άμεσα και με χαμηλό κόστος.

Σκοπός της εταιρίας μας είναι να κάνουμε την ανάλυση νερού καλύτερη, ταχύτερη, απλούστερη, φιλική προς το περιβάλλον και πιο ενημερωτική, μέσω της εποικοδομητικής συνεργασίας με τους πελάτες μας, χάρη στο καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό και τα αξιόπιστα, εύχρηστα προϊόντα μας.
Δίνεται η δυνατότητα για άμεσα και ακριβή αποτελέσματα, σε οποιαδήποτε θέση.